Challenge

Onze nieuwe website is in de lucht! En daarmee lanceren we meteen de Energiesprong. Dit is jouw duurzaamheidspartner die je ontzorgt en onafhankelijk adviseert over de maatregelen die je kunt nemen om je bedrijf energieneutraal te maken. Bedrijven die al stappen hebben gezet in het verduurzamen van hun onderneming hebben we gevraagd mee te doen aan onze challenge.

We willen ondernemend Westfriesland uitdagen om te besparen. Laat via je social media kanalen zien wat jij én je collega’s doen om het milieu te sparen en te besparen op energiekosten én nomineer andere bedrijven om dat ook te doen!

Wil jij meedoen aan de challenge? Kopieer onderstaande tekst, plak hem in een nieuw bericht in je social media kanalen en vul hem aan. Vergeet niet andere bedrijven te nomineren!

De challenge:

Wij gaan voor energieneutraal! Door te verduurzamen sparen we het milieu en besparen we op energiekosten. Wij hebben de volgende maatregelen genomen: …..(zonnepanelen geplaatst, warmetruiendag, de thermostaat teruggezet, warmtepomp geïnstalleerd, gevel of dak geïsoleerd, , LED lampen geplaatst, deelgenomen aan de Energiesprong van het loket, etc.) Wij nomineren @….., @…. en @…. om te laten zien hoe zij bezig zijn met verduurzamen. #wijgaanvoorenergieneutraal #DOWF #energiesprong #watdoejij

"#wijgaanvoorenergieneutraal #DOWF #energiesprong #watdoejij "