Kick Off Energieneutraal Ondernemen

De energieprijzen stijgen, het elektriciteitsnet komt aan zijn limiet en de overheid gaat handhaven op energiebesparing. Dit zijn de redenen waarom steeds meer ondernemers stappen zetten richting een energieneutraal bedrijf. Aan de andere kant biedt dat ook weer volop kansen.

Er zijn steeds meer technische oplossingen die jouw bedrijf kunnen helpen die eerste stappen te zetten en er zijn veel subsidies waar je gebruik van kunt maken om die stappen te kunnen financieren. Uiteindelijk wil je vooral kunnen profiteren van maximaal rendement op je investeringen in verduurzaming.

 

Maar…
Waar begin je?
Welke kansen en subsidies gelden voor jou?
En wie kan je onafhankelijk ontzorgen?

 

Het Duurzaam Ondernemersloket organiseert een bijeenkomst rondom het thema verduurzaming van bedrijventerreinen, speciaal voor ondernemers. Tijdens deze bijeenkomst geven we praktische handvatten om de eerste stappen te zetten richting een energieneutrale toekomst van je bedrijf én het bedrijventerrein.

Het Duurzaam Ondernemersloket heeft de Energiesprong ontwikkeld. Eén aanpak die ondernemers adviseert, begeleidt en vooral ontzorgt bij het verduurzamen van hun onderneming. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Bashar Al Badri vertelt meer over hoe de Energiesprong in zijn werk gaat.
BE+ West-Friesland en Klimaatroute zijn partner van het Duurzaam Ondernemersloket. Beide partijen verzorgen energiescans en praktisch en onafhankelijk advies. Zij helpen bedrijven met het uitvoeren van energiebesparende maatregelen, kunnen offertes opvragen en begeleiden bij (collectieve) inkoop van materialen en installaties. René Strik (BE+) en Evelijn Weert (Klimaatroute) vertellen hier meer over.

Overweeg duurzamer of zelfs energieneutraal te gaan werken! Zet nu de eerste stap en bezoek vrijblijvend één van onze bijeenkomsten.

Ondernemersvereniging Wognum Nibbixwoud

 

Datum: dinsdag 17 mei 2022
Tijd: 16:00 – 18:00
Locatie: Mol Freesia
Adres: Overspoor 80, Nibbixwoud     

Meld je aan!        

Wil jij ook een bijeenkomst organiseren op jouw bedrijventerrein of voor je ondernemersvereniging? Neem contact met ons op!