Provincie zoekt duurzame ondernemers

Na een succesvolle eerste editie is de provincie Noord-Holland opnieuw op zoek naar grote mkb-bedrijven die met hun innovatie, product of dienst bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld én serieus willen groeien.

 

Deze ondernemers kunnen zich inschrijven voor het versnellingsprogramma van de provincie Noord-Holland, GO!-NH Scale. Met dit programma helpt de provincie dit najaar opnieuw grote mkb-bedrijven die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en met hun duurzame innovatie, product of dienst klaar zijn om te groeien en nieuwe markten te verkennen. Ondernemers die interesse hebben, kunnen zich tot en met 31 augustus inschrijven via de website van GO!-NH.

Tijdens het GO!-NH Scale traject worden de bedrijven onder begeleiding van experts voorbereid om daadwerkelijk flinke groeisprongen te gaan maken. Dit traject duurt 6 maanden en bevat individuele coaching en meerdere workshopdagen. GO!-NH Scale start in september 2022. Voor deelname wordt een vergoeding van € 3.000,- gevraagd. De provincie Noord-Holland geeft 10 plekken weg onder de inschrijvingen.

Meedoen

Er zijn al meerdere succesvolle edities van GO!-NH afgerond en maar liefst 100 bedrijven hebben met hulp van GO!-NH inmiddels hun duurzame innovaties versneld kunnen ontwikkelen. Om mee te doen aan GO!-NH Scale moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • Je bent een MKB’er of scale-up in de opschaalfase
 • Je bedrijf is actief in Noord-Holland
 • Je bedrijf is actief in een van de volgende sectoren:
  • Energietransitie
  • Duurzame Mobiliteit
  • Duurzame landbouw en voedsel
  • Circulaire Economie
 • Omzet (bedrijf/innovatie): 1 tot 10 miljoen euro

Kennismaken met GO!-NH

De komende maanden worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Dit kan een evenement, masterclass of inloopmoment zijn. Bekijk de actuele agenda op de website van GO!-NH. Benieuwd naar de ervaring van één van onze deelnemers? Lees dan dit artikel in het magazine &Holland over FastFeetGrinded die aan de eerste editie van GO!-NH Scale deelnam.

Over GO!-NH

GO!-NH is een van de van de programma’s die de provincie Noord-Holland aanbiedt om ondernemers verder te helpen met hun duurzame innovaties. De 3 trajecten: GO!-NH AcceleratorGO!-NH Growth en GO!-NH Scale sluiten op elkaar aan doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie, product of dienst richten. Van start-ups tot gevestigde Noord-Hollandse ondernemers die verder willen en kunnen groeien.