NHN Ondernemerscafé Thema Duurzaamheid

arrow-rightEvents

donderdag 7 september - 16:00

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Bergerweg 200, Alkmaar

Kom langs bij het NHN ondernemerscafé op 7 september. Ontmoet, leer, spar en verbind met andere ondernemers uit Noord-Holland Noord tijdens de eerste NHN middag-borrel. Het thema deze middag is verduurzamen en Frits Meester, directeur van het Duurzaam Ondernemersloket, vertelt meer over wat wij doen.

Of je al heel ver bent met het verduurzamen van je onderneming of nog aan het begin staat, verduurzamen is nodig. Want alleen samen halen we de duurzaamheidsdoelstellingen. Daarnaast neemt de wetgeving toe, is netcongestie aan de orde van de dag en zijn er energiebesparingsplichten zoals de energie-audit ingesteld. Waar begin je wanneer je wilt verduurzamen, of hoe ga je verder? Bij welke loketten kun je terecht voor ondersteuning? En zijn er subsidies waar je als ondernemer voor in aanmerking kunt komen? Krijg antwoord op deze vragen en ga in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak stappen op het gebied van duurzaamheid, laat je inspireren door ondernemersverhalen uit de regio en sluit af met een netwerkborrel met collega-ondernemers. Ontmoet, leer, spar en verbind met andere ondernemers uit Noord-Holland Noord!

Programma

16.00 – 16.10 uur – Inloop
16.10 – 17.00 uur – Verduurzamen – dit moet je weten met o.a. Frits Meester (Duurzaam Ondernemersloket Westfriesland)
17.00 – 18.00 uur – Netwerkborrel

AANMELDEN

Locatie

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (in Gebouw C van Inholland Alkmaar)
Bergerweg 200
1817MN Alkmaar

Parkeren is mogelijk op het terrein van Hogeschool Inholland Alkmaar of bij het nabij gelegen P&R Bergemeer (parkeerterrein aan de westkant van Alkmaar tegenover het Rabobankkantoor). De ingang van Gebouw C bevind zich direct aan de rechterkant wanneer u het Inholland terrein oprijdt. Ook is ons kantoor goed bereikbaar met OV vanaf station Alkmaar.

AANMELDEN