Bijeenkomst Hoogwoud

arrow-rightEvents

woensdag 12 april - 19:30

Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland

Hooghe Heren, Herenweg 60 in Hoogwoud

Beste ondernemers en collega’s,

De energieprijzen fluctueren, het elektriciteitsnet komt aan zijn limiet, leveringszekerheid van energie is er steeds minder en de overheid gaat handhaven op energiebesparing. Dit zijn de redenen waarom steeds meer ondernemers stappen zetten richting een energieneutraal bedrijf. Aan de andere kant biedt dat ook weer volop kansen.

Er zijn steeds meer technische oplossingen die jouw bedrijf kunnen helpen die eerste stappen te zetten en er zijn veel subsidies waar je gebruik van kunt maken om die stappen te kunnen financieren. Uiteindelijk wil je continuïteit in je bedrijfsproces en kunnen profiteren van maximaal rendement op je investeringen in verduurzaming.

Maar…
Waar begin je?
Welke kansen en subsidies gelden voor jou?
En wie kan je onafhankelijk ontzorgen?

Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland organiseert samen met Gemeente Opmeer en Het Duurzaam Ondernemersloket een bijeenkomst rondom het thema verduurzaming van bedrijventerreinen. Tijdens deze bijeenkomst geven we praktische handvatten om de eerste stappen te zetten richting een energieneutrale toekomst van je bedrijf én het bedrijventerrein.

Het Duurzaam Ondernemersloket heeft de Energiesprong ontwikkeld. Eén aanpak die ondernemers adviseert, begeleidt en vooral ontzorgt bij het verduurzamen van hun onderneming. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Frits Meester vertelt meer over hoe de Energiesprong in zijn werk gaat.

BE+ West-Friesland en Klimaatroute zijn partner van het Duurzaam Ondernemersloket. Klimaatroute verzorgt de energiescan en BE+Westfriesland de monitoring. Beide partijen ondersteunen ondernemers met praktisch en onafhankelijk advies. Zij helpen bedrijven met het uitvoeren van energiebesparende maatregelen, kunnen offertes opvragen en begeleiden bij (collectieve) inkoop van materialen en installaties.

Ontdek de mogelijkheden voor verduurzaming

Overweeg duurzamer of zelfs energieneutraal te gaan werken! Zet nu de eerste stap en bezoek vrijblijvend de bijeenkomst. Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland nodigt je uit om aan te sluiten. Na de presentaties is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Meld je aan zodat we weten hoeveel stoelen we moeten neerzetten. De inloop is vanaf 19.00 uur.