Bijeenkomst energiecoöperaties met Rabobank – Avondsessie

arrow-rightEvents

maandag 17 april - 17:30

Action

Perenmarkt 15, Zwaagdijk

Hoe je als ondernemer kansen kunt pakken rondom de energietransitie

Beste ondernemer,

We nodigen je van harte uit voor de bijeenkomst: de energiecrisis en de kansen voor de ondernemer. Want hoe ga jij om met jouw problemen rondom de energiecrisis? De energieprijzen zijn torenhoog, het energienet zit vol en de salderingsregeling gaat op de schop.

Samen lokaal energie op wekken, opslaan en uit ruilen in de vorm van een energiecoöperatie kan een oplossing bieden. Want stel je eens voor dat; jij legt je dak vol met zonnepanelen en verkoopt de stroom aan een lokale energiecoöperatie. Jij verdient een extraatje en helpt tegelijkertijd je buurman die geen ruimte heeft om duurzame energie op te wekken. Of andersom natuurlijk: jij gebruikt de stroom die het bedrijf even verderop op het bedrijventerrein heeft opgewekt.

Er zijn zeker kansen om lokaal energie op te wekken. Ook voor jou! Daarom willen we je tijdens deze bijeenkomst informeren over de mogelijkheden van een energiecoöperatie. En gaan we samen met jou, andere ondernemers van je bedrijventerrein en de Parkmanager van Bedrijvenpark WFO in gesprek over de mogelijkheden om elkaar verder te helpen.

Data en locatie
We organiseren deze bijeenkomst tweemaal, zodat jij kunt kiezen wat je het beste uitkomt. Kun je 17 april niet? Schuif dan aan op 26 april!

Bijeenkomst 1: maandag 17 april 2023

17:30 Inloop inclusief broodje
18:00 Start programma: energiecoöperaties, wat heb je er precies aan als ondernemer?
18:30 Paneldiscussie: ontdek de ervaringen met energiecoöperaties van andere ondernemers 18:55 Tafelgesprekken: ga samen met de ondernemers op jouw bedrijventerrein in gesprek over de mogelijkheden voor samenwerking
19.55 Afronding
20.30 Einde programma

Locatie: Action Zwaagdijk, Perenmarkt 15, Zwaagdijk-Oost

Aanmelden

Ontdek jouw kansen rondom de energietransitie en meld je aan voor de bijeenkomst via onderstaande button!

Meld je aan!

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank, Duurzaam Ondernemersloket & Energie Samen