Heb je een Energiescan laten uitvoeren en wil je aan de slag met de maatregelen die in het rapport worden geadviseerd? Klimaatroute verzorgt ook begeleidingstrajecten, waarin je volledig ontzorgd wordt tijdens het verduurzamen van je bedrijfspand. Dit zijn de zaken die Klimaatroute voor haar rekening neemt:  

– Regelmatig proactief contact met een vaste accountmanager.

– Een interne product specialist begeleidt je bij het zoeken naar de juiste techniek en product.  

– Maatregelen voorbereiden (selectie materialen, installatietechniek, koppeling geschikte uitvoerende partij).  

– Offerte(s) aanvragen of aangevraagde offertes helpen beoordelen en vergelijken. Hiervoor stellen ze ook een business case op. Bij het aanvragen van offertes maakt Klimaatroute altijd gebruik van een lokaal en landelijk netwerk aan leveranciers en installateurs. Eigen offertes opvragen mag ook!   

– Subsidieaanvragen (zoals SDE+, ISDE, maar ook eventuele lokale subsidieregelingen) als intermediair uitvoeren namens de ondernemer.  

– Financieringsmogelijkheden in kaart brengen en ondersteunen bij het aanvragen van de financiering. Eventuele financieringsmogelijkheden worden altijd in een aparte kasstroomprognose (Excel) opgeleverd. Je hebt de mogelijkheid om direct offertes aan te vragen door de voorgestelde maatregelen aan te vinken in de rapportage.