Het grootste Energietransitie Evenement van het jaar

Wij gaan voor energieneutraal. Jij ook? Om zoveel mogelijk bedrijven in Noord-Holland Noord te inspireren óók voor energieneutraal te gaan, houden we op maandag 19 september het grootste energietransitie  event van het jaar. Een samenwerking van NHN Business Award en het Duurzaam Ondernemersloket. Samen hebben we een interactief en prikkelend programma opgezet. Hiermee willen we ondernemers informeren en motiveren om aan de slag te gaan met de energietransitie van hun eigen bedrijf. En bedrijven die hen hierbij kunnen helpen een podium bieden op onze energiebeurs.

Het programma

Zoals gezegd is het programma interactief en prikkelend. Met Bas van Abel, oprichter van Fairphone als aansprekende keynote speaker en Derek Groot, die ons alles komt vertellen over onze  CO2 footprint, een beurs door ondernemers die werkzaam zijn in de energietransitie en networking tables met de 10 finalisten van de Thema Award Energietransitie van de NHN Business Awards.

Save the date

Datum: maandag 19 september 2022
Tijd:
19:00, inloop vanaf 18:30
Locatie
: Horizon College, Maelsonstraat 24, Hoorn

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in als deelnemer aan de beurs en/of bezoeker van het event!

Ik wil mij aanmelden als standhouder:

Tijdens de beurs heb je een statafel met neutrale hoes tot je beschikking. Je mag rolbanners meenemen én natuurlijk een tastbaar product of een give away die verband houdt met je dienstverlening. Deelname aan de beurs kost € 350,- exclusief BTW.

Na je aanmelding nemen wij contact met je op voor de details.

Ik wil mij aanmelden als deelnemer: